ytterligare ett ointressant inlägg

Homofobi är kanske det töntigaste jag vet . Herregud . människor vi har väl andra saker att tänka på i den här jävla världen ? Här står vi och klimathoten hänger över oss som stora regnmoln en sommardag. Men samtidigt ska vi fundera över huruvida homosexuella ska få gifta sig ? herregud skjut mig säger jag . vart är denhär världen påväg . ååååh . Och folk som tycker att folk som är homosexuella är konstiga , vad är grejen ? okej visst själv är jag inte homosexuell men jag har väl inget emot de som är det bara för det. man blir väl kär i personen och då bryr man sig väl inte huruvida denna människa har en kuk eller en fitta ? Såna ord får man säkert inte skriva heller . okej men va fan . sluta sitt här och töntläs och gör något åt den här störda världen tack . Nu kommer säkert ingen säga någonting om det  här och låtsas att dom inte ens har läst mitt inlägg och antagligen blir jag väl freakstämplad resten av livet för att jag ens tar upp det.

och manshatare som kallar sig feminister och folk som är så säkra på att de alltid har rätt vad det än gäller och folk som inte tål att man säger emot dem överhuvudtaget och jag själv är saker som jag just nu inte riktigt klarar av .

nu ska jag klippa mig lite till . 
Godnattimage103


Pajalapromenad

image101



image102
Idag är skräp . jag önskar jag vore en av pajalaborna på bilden . I Pajala är allt lättare , jag svär . Där finns det bara sju Ica-butiker och det bor en människa per kvadratkilometer . Jag är inte hungrig . mest bara tom . fast inte på grund av dig . du är redan borta . konstigt va ? Det är inte så fenomenalt idag




















Hjärter Dam dina blommor har dött

Kanske blir mamma besviken .

Ni kommer säkert inte tro mig om jag säger det men nu är allt bra .
Ja inte allt såklart för ni har väl inte undgått allt hemskt i världen, det har ni väl inte ?
Om ni har missat det kan jag informera , kanske en av mina sämre egenskaper men jag ska ge det en chans, bara  för att ni inte ska gå runt i tron att allt är bra.
Ni har väl för all del inte missat Hepatit C-skandalen eller sopkrisen i Neapel ? Jag hörde visst att maffian hade tagit över sopstationerna. Jag har frågat mig många gånger vad maffian ska göra med sopstationerna men de har nog en bra anledning, det måste de ju ha för vem tar över sopstationer bara för skojs skull. kanske ville de göra något radikalt eller helt enkelt byta livsriktning?
Men nu när jag sitter här och läser igenom på GPs hemsida efter viktiga händelser kan jag inte undgå att minnas den oerhört festliga artikeln om damen i elrullstol som av någon underlig anledning hamnade på lundbyleden.
Jag fick världens bild framför mig l, den lilla tanten och alla bilar. Fast det hade kunnat sluta illa , visst hade det. Och glöm för all del inte klimathotet! Gläd er inte åt värmen snart går allt åt helvete. eller hur var det nu igen ?
Nej man kan inte tänka på allt , det funkar inte.  men  annars så , annars är allt frid och fröjd, iaf i mitt liv. Annat är det ju i Neapel . Jag vet att man inte ska skämta om allvarliga saker men kanske ska man ändå skicka en papperskorg till dem ?


Jag önskar bort mina spöken

  image100

Väck mig när jag mår bra

Faller

image99


Jag har kalla händer , det har jag alltid . Det är nedstämande väder . varför vet jag inte .

Nu kan jag sätta upp min lugg med ett hårspänne om jag vill . jag borde klippa den . kanske blir den skev och ännu mer ful . men vad gör väl det .


Allt annat än ljuv musik

Min granne som jag har skrivit om tidigare , han som spelade saxofon/toarulle/horn eller trombon, jag har ännu inte fått någon klarhet i vad han gick runt och tutade i.
Han har nu utökad sin musikaliska sida och istället börjat spela piano. Jag personligen har inget som helst emot pianospelande men min granne har heller ingen som helst musikalisk talang utan plonkar på i godan ro medan jag försöker plugga lite halvhjärtat. Och det är inte så att han försöker med något enkelt som blinka lilla stjärna eller något liknande utan han struntar fullständigt i allt vad melodier heter , antinger spelar han enbart på två toner samtidigt helt frenetiskt eller så tar han i allt vad han har på alla mörka toner som han kan trycka på , kanske använder han till och med fötterna och spatserar runt på pianot . Jag kan till och med se det framför mig , en ganska rolig syn. Om jag hade varit döv hade jag säkerligen funnit det roande. Men nu är det inte så lyckligt , jag har istället kapitulerat till vardagsrummet i brist på tålamod, övervägde starkt att sparka lite i väggen så att han skulle sluta spela men han kanske hade tagit det som att jag hängde på och kompade lite på väggen och istället börjat spela ännu högre. 

Jag undrar hur man förklarar för en nioåring att hans musikaliska talang är helt obefintlig utan att ge honom men för livet.

Gegg

Nu jag ätit upp min chokladkalender , inte en enda bild stämde överens med chokladbiten . Det är otroligt hur värdelösa chokladkalendertillverkarna är. Den är gjord i frankrike , det förklarar ju en del .

blä .

Mhrhr

Julgranen står fortfarande kvar i Pajalas centrumkorsning ,den hysteriska julefriden är nog inte över där ännu.

Knut har luktat på mig något alldeles enormt mycket efter min uddevallavistelse, katterna där luktade antagligen oerhört intressant.

Jag tänkte skriva något festligt om nyårsafton men jag är för trött och vill ha glass , det var kul iaf ! Och nu har jag fått röda byxor tack tack .
Här nedan har vi kanske världens finaste bild på fyrverkerier , min mobilkamera är verkligen förstklassig.

image94


Imorgon bär det av till Lund gott folk , jag och malin måste dock gå upp i ottan men men .. Det blir festligt i vilket fall även om lund är kanske världens knepigaste stad , iaf dialekten ... JA JA JA ..

Och nu är jag faktiskt glad igen , jag har aldrig något att skriva när jag mår bra , ni får hålla ut tills meningslösheten börjar tugga på mig nästa gång .

Puss

RSS 2.0